‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 19 iunie, 2024
17.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriEveniment online Meet the Leader: Unde și cum vindem Produsele Agricole

Eveniment online Meet the Leader: Unde și cum vindem Produsele Agricole

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Centrul de Consultanță în Afaceri (CCA) organizează un eveniment online pentru antreprenori și beneficiari ai Programului de Mentorat AGRIAP.

Evenimentul se concentrează pe explorarea practică a provocărilor și oportunităților din comercializarea produselor agricole.

La eveniment se va vorbi despre:

  • Diversitatea piețelor de desfacere și tipurile acestora pentru produsele agricole.
  • Modalități concrete prin care antreprenorii pot accesa anumite rețele de distribuție.
  • Sfaturi practice pentru optimizarea strategiilor de vânzare și creșterea eficienței acestora.

„Focalizat pe antreprenoriatul agricol, speakerii Igor Golban – director Biantti și Nicanor Negru – director Regina Naturii, lideri și antreprenori de succes, vor susține discursuri și vor împărtăși nu doar povestea lor de succes, ci și secretele strategiilor care au reușit să-și poziționeze produsele în mod eficient pe piață. Moderatorul nostru Anatol Palade, expert în afaceri, va fi prezent nu doar pentru a facilita discuția, ci și pentru a aduce o perspectivă unică, consolidând și amplificând valorile și sfaturile speakerilor pentru o experiență completă și de neegalat”, a declarat organizatorii.

Fiți pregătiți pentru cunoștințe proaspete, interacțiuni valoroase și o doză mare de inspirație! Pentru a vă înscrie la eveniment accesați acest link.

Eveniment – desfășurat în cadrul Programului de Mentorat AGRIAP, finanțat de UCIP IFAD Moldova și implementat de Centrul de Consultanță în Afaceri.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›