duminică, 21 aprilie, 2024
7.7 C
Chișinău
HomepageApiculturăFestivalul Pomușoarelor și al Mierii de Albine

Festivalul Pomușoarelor și al Mierii de Albine

Chișinău, Republica Moldova
29.07.2023 - 30.07.2023

Powered by

client-image

Festivalul este organizat de A.O. „Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova” și  A.O. „Pomușoarele Moldovei” din Republica Moldova în parteneriat cu Pretura sectorului Ciocana și cu susținerea Proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova.

Expoziție și vânzare: Aveți ocazia de a expune și vinde direct produsele dumneavoastră ( pomuşoare şi fructe proaspete şi procesate) către un public interesat și numeros.
Interacțiune: Festivalul va reuni producători agricoli din diverse domenii, oferindu-vă șansa de a face noi contacte.
Promovare: Vom investi în promovarea evenimentului pentru a atrage cât mai mulți vizitatori, iar dumneavoastră veți beneficia de expunere mediatică și vizibilitate.
Activități distractive: Pe lângă expoziția de produse, festivalul va oferi activități distractive și educaționale, aducând în prim plan valoarea produselor agricole locale și importanța acestora pentru sănătate și economie.
Binefacere: evenimentul va colecta resurse băneşti pentru familii anevoioaşe şi persoane cu dezabilităţi.
Articolul precedent
Articolul următor

Evenimente

‹ adv ›

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase – fermieri, comercianți, experți în logistică, procesatori, specialiști în inputuri și...