‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 29 aprilie, 2024
8.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriEvenimente și expoziții agricole în toamna anului 2016

Evenimente și expoziții agricole în toamna anului 2016

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În toamna 2016 ne așteaptă mai multe evenimente și expoziții agricole în țară și peste hotare. Ne vom referi astăzi la cele care sunt fixate în programele expoziționale. Astfel, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, în cadrul centrului expozițional „Moldexpo” din Chișinău, va avea loc Festivalul vinurilor tinere „Tulburel”, ediţia a IV-a. Festivalul este organizat cu scopul de a familiariza vizitatorii evenimentului cu varietatea de vinuri şi bucate moldoveneşti, precum şi de a promova tradiţiile culturale naţionale. În programul Festivalului tradițional se desfășoară degustări de vinuri de la producători autohtoni şi vinuri de casă.

În perioada 19 octombrie – 22 octombrie, în cadrul aceluiași spațiu expozițional, vor avea loc simultan expozițiile tradiționale „Farmer” și „MOLDAGROTECH”. „Farmer” este o expoziție – târg internaţională specializată de produse, utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri și a ajuns la ediția a XIX-a. În cadrul expoziției poate fi găsită tehnică agricolă pentru gospodării mici de fermieri; inventar agricol și horticol; ambalaje; sere; nutreţuri; seminţe etc. Expoziţia internaţională specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial, „MOLDAGROTECH”, ediţia a XXXI-a, are loc în aceeași perioadă. Aici pot fi găsite ultimele noutăți de tehnică și utilaje agricole.

Pentru cei interesați despre expozițiile agricole care vor avea loc la vecinii noștri, în România, vă informăm că în perioada 2-6 septembrie la Oradea va avea loc târgul fermirilor „AgroBihor”. Evenimentul este urmat îndeaproape de cel mai mare târg agricol din vestul României „AGROMALIM” care va avea loc la Arad între 8 și 11 septembrie. La începutul lunii noiembrie (2-6) fermierii își dau întâlnire la „INDAGRA” – Bucureşti, care se desfășoară la „ROMEXPO”. Este cea mai mare manifestare expozițională dedicată agriculturii din România.

Unul dintre evenimentele importante care vor avea loc la toamnă în Europa, este „EuroTier”. Este organizat de către Societatea Germană pentru Agricultură și are loc o dată la doi ani, la Hanovra, Germania. În acest an expozitia, care este cel mai mare târg de zootehnie din lume, se va desfășura în intervalul 15-18 noiembrie. Specialiștii în zootehnie și crescătorii de animale își dau întâlnire la „EuroTier” pentru a analiza cele mai noi produse și tehnologii pentru creșterea animalelor.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›