‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 24 mai, 2024
26.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriExpoziția MOLDAGROTECH (spring) 2024 - 60 de expozanți din 8 țări și-au anunțat prezența

Expoziția MOLDAGROTECH (spring) 2024 – 60 de expozanți din 8 țări și-au anunțat prezența

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În perioada 13 – 16 martie 2024, Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo va găzdui cea de-a XXXXIII-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate MOLDAGROTECH (spring), eveniment de referință pentru sectorul agricol.

Agrobiznes este partener media de promovare al evenimentului.

Reunind peste 60 de expozanți din 8 țări, inclusiv Republica Moldova, Austria, Italia, Letonia, Polonia, România, Ucraina și Ungaria, expoziția promite a fi un punct de întâlnire esențial pentru profesioniștii din domeniul agricol, oferind o platformă vastă pentru prezentarea celor mai noi mașini, echipamente și tehnologii agricole.

Această ediție se remarcă prin diversitatea și calitatea ofertelor expuse, reflectând ultimele tendințe și inovații din industrie, precum și prin extinderea geografică a participării, ceea ce subliniază importanța și atractivitatea evenimentului pe scena internațională, într-un context marcat de crize și incertitudini.

Printre expozanți, se numără atât producători consacrați, cât și dealeri care promit soluții avantajoase din punct de vedere al raportului calitate-preț.

Participanții vor avea oportunitatea să exploreze o gamă largă de produse, de la tehnologii avansate pentru irigații, ameliorarea solului, automatizarea zootehniei, la echipamente pentru sere și soluții de ambalare, transportare și stocare. Un accent deosebit este pus pe digitalizarea agriculturii, cu prezentarea Smart Agri Arena, o secțiune dedicată aplicațiilor și soluțiilor digitale, drone și tehnologii de ultimă oră, sponsorizată de Banca Comercială maib.

‹ adv ›

Expoziția include, de asemenea, Târgul de puieți și material săditor, cu aproximativ 40 de participanți, consolidând astfel diversitatea și complexitatea evenimentului.

Prezentările și demonstrațiile de mașini agricole moderne, alături de concursul „Util pentru Moldova”, care își propune să evidențieze echipamentele și tehnologiile performante pentru sector.

Oportunitățile de învățare și dezvoltare profesională sunt, de asemenea, un pilon important al expoziției, cu seminare, mese rotunde și discuții pe teme actuale.

‹ adv ›

Conferința Agrogenerația oferă o platformă pentru tinerii specialiști din ingineria agricolă, promovând schimbul de cunoștințe și inovații în domeniu.

Vă așteptăm miercuri, 13 martie 2024, la ora 11:00, pentru inaugurarea oficială a evenimentului, la pavilionul nr.2 al Centrului Internațional de Expoziții Moldexpo. Intrarea este liberă.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

1 Comentariu

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›