‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 22 iunie, 2024
18.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriVIDEO. Expozițiile Moldagrotech (autumn) și Farmer au fost inaugurate oficial

VIDEO. Expozițiile Moldagrotech (autumn) și Farmer au fost inaugurate oficial

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Inaugurarea săptămânii agro-industriale a avut loc, astăzi, la ora 11, la C.I.E. „Moldexpo”. La ceremonia oficială au participat reprezentanți ai autorității publice centrale, locale și ai corpului diplomatic acreditat în Republica Moldova.

Ion Parea, viceministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a menționat la deschidere că evenimentul are o mare importanță astfel încât, agricultura este ramura de bază a economiei Republicii Moldova.

„Sunt ferm convins că prezența în număr mare atât a reperezentanților diverselor companii, cât și a fermierilor, organizarea multiplelor seminare va genera interes pentru vizitatori, care vor putea face cunoștință cu inovațiile de pe piața agricolă – tehnica expusă, soiuri și hibrizi noi de plante și multe altele.”

Vă amintim că Expoziţiile internaţionale specializate MOLDAGROTECH (expoziţie de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial (autumn) şi FARMER – târg de produse, utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri se vor desfăşura până la data de 21 octombrie 2017 la C.I.E. „Moldexpo”.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›