vineri, 21 iunie, 2024
14.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFagura extinde programul „CashBack pentru IMM” și codul de reducere DOBANDAREDUSA3 până la final...

Fagura extinde programul „CashBack pentru IMM” și codul de reducere DOBANDAREDUSA3 până la final de noiembrie

Recomandate

În semn de angajament continuu față de dezvoltarea sectorului IMM-urilor din domeniul agricol, Fagura.com anunță prelungirea perioadei programului de finanțare „CashBack pentru IMM”, dar și a promo codului ce oferă reducere de 3% la dobândă.

Atât de apreciat de antreprenori, programul anunță ultimele locuri disponibile, până maxim pe 30 noiembrie.

Bonus, dar și reducere la dobândă

Această prelungire vine cu un bonus substanțial: ultimele 3 săptămâni pentru a te înscrie și a beneficia de 20% din valoarea împrumutului înapoi în cont, pentru achitarea la timp. Mai mult, utilizând codul DOBANDAREDUSA3, vei primi o reducere suplimentară de 3% la dobânda împrumutului tău, optimizând astfel costurile de finanțare.

Împrumutul pentru care se aplică aceste condiții se poate lua pe doi ani și suma maximă disponibilă este de 10 mii euro.

Poți aplica la programul CashBack pentru IMM pana pe 30 noiembrie!

Dacă însă ai nevoie de finanțare mai consistentă, avem soluția pentru tine – am mărit suma maximă pe care o poți împrumuta la 15000 EUR! Si in acest caz, dobânda este promoțională – cu promo code DOBANDAREDUSA3 ai reducere pe toată perioada împrumutului.

A doua veste bună este dată de modificarea sumei maxime finanțate. Fagura.com ridică miza, oferind posibilitatea de a accesa o finanțare crescută de până la 15 mii euro cu un termen de până la 4 ani.

Comunitatea de investitori din platformă susține și mai mult planurile tale de expansiune, iar în acest caz la fel poți opta pentru promo code care va reduce dobânda cu trei la sută.

Maximizează beneficiile

Pentru a înțelege mai bine cum poți valorifica aceste oportunități și a aplica în avantajul tău, Fagura te invită să asculți un interviu exclusiv cu Tudor Darie și Inga Snegur.

Află despre modalitățile de maximizare a acestor beneficii și despre cum să te asiguri că afacerea ta este gata să avanseze cu resursele oferite de Fagura.com.

Nu lăsa această oportunitate să treacă neobservată. Extinde-ți afacerea cu un partener de încredere și accesează una din variantele de finanțare avantajoase prin Fagura. Depune cererea ta pentru finanțare acum pe Fagura.com!

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale