joi, 23 mai, 2024
11.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFinanțare pentru AGRO: Cum obții 10 mii de euro și 19 mii de lei...

Finanțare pentru AGRO: Cum obții 10 mii de euro și 19 mii de lei prin Programul Cashback pentru IMM-uri pe Fagura.com

Recomandate

E timpul ca inclusiv domeniul agricol din Republica Moldova să treacă la un alt nivel. Sustenabilitatea și inovația sunt repere care trebuie să se regăsească în activitatea celui mai mare sector economic din țara noastră.

Fagura vă prezintă un nou program de finanțare inovator, dedicat exclusiv întreprinderilor mici și mijlocii, inclusiv din industria agricolă – Cashback pentru IMM.

Alături de partenerii strategici ai programului, acesta își propune să sprijine dezvoltarea afacerilor și promovarea creșterii economice durabile în Republica Moldova, prin oferirea unor condiții și avantaje pentru companiile eligibile care se vor finanța.

Suma maximă de finanțare pentru care puteți opta este de 10 mii de euro, pe o perioadă de doi ani. Împrumutații au dreptul să beneficieze de cashback, în scopul creșterii rezilienței întreprinderilor mici, în valoare de până la 20% din suma împrumutului, dar nu mai mult de 19 250 MDL.

Stimulentul este acordat prin intermediul Fagura.com de către Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Ukaid și va viza companiile care achită dobânda în termenii stabiliți contractual.

Cashback pentru IMM reprezintă angajamentul nostru de a impulsiona inovația, sustenabilitatea și eficiența în afacerile agricole. Indiferent dacă faceți parte din industria comerțului cu materii prime agricole, textile sau animale vii, fabricați mașini și utilaje pentru agricultură și exploatări forestiere sau sunteți implicați în comerțul cu ridicata al mașinilor agricole și furniturilor, acest program vă poate sprijini în demersurile de digitalizare și inovare.

Poți obține o finanțare de 10 mii euro și un cashback de până la 20%, echivalentul a maxim 19 250 MDL, ca să poți investi în echipamente noi, tehnologii avansate sau alte inițiative care să vă sprijine creșterea pe termen lung”, declară Tudor Darie, CEO Fagura.

În Regulamentul disponibil pe platforma Fagura.com veți găsi toate informațiile necesare, inclusiv ghiduri de aplicare, criterii de eligibilitate și procesul de selecție.

Programul Cashback pentru IMM este o șansă extraordinară de a primi sprijin financiar pentru proiectele voastre și de a contribui la crearea unei agriculturi mai sustenabile și inovatoare.

Nu ratați ocazia de a vă dezvolta afacerea și de a primi finanțarea de care aveți nevoie! Aplicați la programul Cashback pentru IMM pe Fagura și aduceți un impuls semnificativ domeniului agricol din comunitatea voastră.

Cashback-ul este acordat prin intermediul Fagura.com de către Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Ukaid.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale