joi, 18 aprilie, 2024
10.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFinComBank a participat la Săptămâna Agroindustrială de la Moldexpo în calitate de partener general...

FinComBank a participat la Săptămâna Agroindustrială de la Moldexpo în calitate de partener general al expoziției Farmer

Recomandate

Și în acest an, FinComBank a participat la Săptămâna Agroindustrială de la Moldexpo, care a întrunit expozițiile Farmer şi Moldagrotech, precum și Târgul „Toamna de Aur”.

Evenimentul a avut loc în perioada 19 – 22 octombrie și a reprezentat o platformă excelentă de a face cunoștință cu tendințele din domeniul agriculturii. Astfel, specialiștii băncii au venit cu posibilități de finanțare adaptate pentru fiece business și nu doar.

Cei care au ajuns la expoziție au putut afla despre serviciile bancare, ofertele sezoniere, proiectele speciale, opțiunile de finanțare din surse externe și ofertele de microcreditare.

Anul acesta este unul plin de incertitudini, așa că avem o abordare individuală față de fiecare antreprenor. Noi menținem și dezvoltăm rețeaua noastră de parteneriate, printre care: Livada Moldovei și Programul investițional «373», care este foarte actual la moment.

Bineînțeles, avem și produsele proprii, sume fără gaj și cu gaj care putem să le acordăm în termeni foarte rapizi, fiindcă agricultorii și clienții noștri pun accent pe viteza de reacționare a băncii. Comparativ cu anii trecuți, FinComBank a venit la eveniment cu mai multă experiență, noi metode de analiză și cu o abordare nouă față de client. De asemenea, pentru a oferi un suport antreprenorilor, am coborât recent dobânzile pentru persoanele care accesează credite în domeniul afacerilor”, a precizat Serghei Ceban, Șeful Secției Microcreditare, FinComBank.

Expozițiile Moldagrotech și Farmer oferă o platformă excelentă pentru agricultori și antreprenori pentru a afla mai multe despre soluțiile financiare disponibile pentru dezvoltarea lor și pentru a fi la curent cu ultimele tendințe din domeniul agricol.

Oricare antreprenor sau fermier a avut ocazia să descopere și să beneficieze de soluții financiare care pot susține dezvoltarea și extinderea afacerilor lor. Astfel, cei prezenți la standul FinComBank au fost pregătiți să ofere sfaturi și opțiuni de finanțare pentru toți cei interesați.

Mai mult decât atât, pe lângă ofertele pentru persoane juridice, reprezentanții FinComBank au oferit detalii referitoare la segmentul retail, iar specialiștii băncii au venit cu o consultație complexă a persoanelor fizice și familiilor acestora.

Astfel, participanții la expoziție au aflat mai multe detalii referitoare la promoția la transferuri cu premii valoroase, creditele de consum, Leasing Auto, Creditul Ipotecar, carduri bancare pentru întreaga familie, depozite și multe altele.

De asemenea, participanții au putut deschide direct la stand cardul care li se potrivește, inclusiv cardul Instant care se emite pe loc, în doar câteva minute, și cardul Visa Firsty pentru copii 7 – 17 ani.

Expoziția de anul acesta a numărat peste 100 de participanți cu echipamente și servicii din domeniul agrar, specialiști de talie internațională din mai multe țări, tehnică agricolă, material semincer, echipamente, utilaje, tehnologii și diverse produse agricole direct din gospodăriile fermierilor autohtoni.

FinComBank
FinComBank
FinComBank oferă finanțare agricultorilor atât din resurse proprii, care poate fi subvenționată, cât și din Resurse speciale, cum ar fi: RISP, IFAD, PAC, Filiere du Vin, KfW.

Citește și ›

Advertoriale