marți, 16 aprilie, 2024
26.6 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeReușitele agricultorilor au fost premiate la Gala Fermierilor alături de FinComBank

Reușitele agricultorilor au fost premiate la Gala Fermierilor alături de FinComBank

Recomandate

Pentru al treilea an consecutiv, FinComBank a sărbătorit reușitele antreprenorilor din sectorul agricol la PRIA GALA FERMIERILOR din Republica Moldova organizată de PRIAevents. Ediția din această toamnă a celebrat realizările remarcabile ale fermierilor care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din țara noastră. 

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură (AIPA), Federaţia Natională a Fermierilor și FinComBank.

În spatele fiecărui premiu obținut la Gala Fermierilor din Republica Moldova stă o poveste de pasiune și perseverență. FinComBank aduce felicitări acestor fermieri de excepție, care datorită muncii asidue și dorinței de a reuși au fost distinși cu diplome de onoare. Ne bucurăm nespus de mult că printre aceștia se află și clienții băncii, cărora le suntem alături în fiecare etapă a dezvoltării lor și care au dat dovadă că succesul poate fi obținut dacă aspiri la el. Deja de 30 de ani, la FinComBank, suntem mândri să fim parteneri de încredere pentru toți antreprenorii din domeniul agricol, pentru că împreună cultivăm un viitor frumos pentru agricultura țării noastre”, a subliniat Tatiana Vîlea, Directoarea Sucursalei nr.5 FinComBank din or. Orhei, Rezina şi Teleneşti.

În Republica Moldova, suntem singurii care organizează un eveniment de premiere dedicat fermierilor. În trecut, am organizat un eveniment similar în România și am dorit să recunoaștem excelența din sectorul agricol și în Moldova. Astfel, prima ediție a avut loc chiar în timpul pandemiei, în 2020. Fermierii au apreciat această ediție deoarece le-a oferit o ocazie de a se aduna, de a discuta despre problemele și provocările cu care se confruntă, de a explora împreună oportunități și de a avea conversații cu autoritățile. În acest an, suntem bucuroși să vedem progresul notabil în această sferă și să asistăm la poveștile lor de succes„, a afirmat Raluca Voivozeanu, CEO PRIAevents.

În cadrul conferinței, au fost dezbătute diverse teme de interes pentru fermieri și au fost prezentate diverse istorii de succes ale antreprenorilor.

Evenimentul s-a soldat cu o frumoasă gală de premiere a reușitelor în anul curent. În cadrul acesteia, au fost premiați şi clienții FinComBank, cei care au adus o contribuție semnificativă în acest domeniu. 

Ne mândrim cu reușitele clienților noștri: 

  • PETRUHA-AGRO SRL – o companie ce deține propria fermă de vaci;
  • FLORNUC SRL – se ocupă cu creșterea porcinelor, reproducerea lor și comercializarea ulterioară a acestora;
  • MIRAGROCOM SRL – întreprinderea se ocupă cu Agricultura No Till; 
  • GROSU CRISTIAN IURIE GT – se ocupă cu creșterea culturilor agricole de grupa I și a II-a;
  • I.Birliba G.T. –  deține livezi de fructe;
  • GT MELNIC IOANA FEODOR – întreprinderea produce fructe de calitate și materialul săditor pentru plantarea livezilor; 
  • SOLOVEI  VICTOR CONSTANTIN GT – se ocupă cu creșterea culturilor agricole de grupa I și a II-a.

FinComBank transmite cele mai sincere felicitări tuturor agricultorilor premiați în cadrul Galei Fermierilor din Republica Moldova care au demonstrat pasiune, muncă asiduă și dedicație în dezvoltarea sectorului agricol. Venim cu urări de bine şi le dorim fermierilor succese enorme în continuare!

FinComBank
FinComBank
FinComBank oferă finanțare agricultorilor atât din resurse proprii, care poate fi subvenționată, cât și din Resurse speciale, cum ar fi: RISP, IFAD, PAC, Filiere du Vin, KfW.

Citește și ›

Advertoriale