duminică, 19 mai, 2024
10.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFinComBank nu va percepe comision pentru restructurarea plăților la credite

FinComBank nu va percepe comision pentru restructurarea plăților la credite

Recomandate

Provocările cu care se confruntă întreaga economie a țării pentru al doilea an consecutiv se răsfrâng negativ și asupra sectorului agrar.

Principalele dificultăți sunt costul ridicat al materiei prime, a carburanților, urmate de scăderea prețului de comercializare al producției și reducerea bruscă a piețelor tradiționale de vânzare.

În această perioadă dificilă, banca este pregătită să ofere sprijin clienților săi și anunță că până la sfârșitul anului 2023 nu va percepe comision pentru restructurarea plăților la credite și nu va aplica penalități pentru încălcarea termenelor de plată la contractele de credit.

Fiecare al treilea credit acordat de FinComBank clienților săi este destinat sectorului agricol.

Banca finanțează practic toate necesitățile producătorilor agricoli – de la cheltuieli curente, achiziționarea de tehnică agricolă, echipamente moderne, precum și procurarea sau construcția imobilelor pentru prelucrarea / depozitarea producției agricole, achiziționarea de terenuri, etc.

În același timp, FinComBank este deschisă cooperării nu numai în privința prelungirii creditelor existente, cât și la acordarea noilor finanțări.

FinComBusiness- prețuim oameni, încurajăm afaceri! 

FinComBank
FinComBank
FinComBank oferă finanțare agricultorilor atât din resurse proprii, care poate fi subvenționată, cât și din Resurse speciale, cum ar fi: RISP, IFAD, PAC, Filiere du Vin, KfW.

Citește și ›

Advertoriale