FOTO. La Chișinău a avut loc deschiderea oficială a showroom-ului Ecolibri Moldova

561
Link sponsorizat

Prezența companiei Ecolibri pe piața internațională se extinde cu un nou magazin în Republica Moldova. Noul showroom, situat într-o zonă strategică a orașului Chișinău cu mai mult de 300 de metri pătrați de spațiu expozițional, va fi un punct de referință pentru a prezenta întreaga gamă de produse Ecolibri.

Inaugurarea oficială a avut loc miercuri seară, 5 iunie. Oaspeții prezenți la eveniment au avut ocazia să admire și o structură din lemn realizată manual, care este o reproducere fidelă a „mașinii eoliene” proiectată de Leonardo da Vinci, care este un precursor al turbinei eoliene actuale. În acest an se împlinesc cinci sute de ani de la moartea marelui geniu italian.

Ecolibri – tehnologie italiană de producere și distribuție de turbine eoliene și produse ce funcționează cu energie regenerabilă

Înființată în 2016, Ecolibri s-a născut dintr-un spin-off al societății A.C.E. Companie italiană din domeniul electromecanicii și electronicii specializată în crearea cablajelor și cu mai mult de 50 de ani de experiență.

Link sponsorizat

Proiectul Ecolibri provine din dorința de a crea surse de energie curate și regenerabile prin produse cu spațiu limitat; de aici, contribuția companiei la proiectarea sistemelor adaptate cerințelor emergente ale pieței internaționale care vizează utilizarea atât a utilizatorilor privați, cât și a publicului.

Implicarea inițială a companiei Ecolibri pentru studierea sistemelor energetice off-grid conduce compania să propună un proiect pentru un generator vertical micro-eolian numit ECOLIBRI, care, luând numele companiei, se situează ca un produs emblematic al colecției.

Ulterior, prin departamentul de cercetare și dezvoltare Ecolibri, gama de produse se extinde și, în plus față de generatoarele hibride off grid de 5,5 Kw și 14 Kw, în 2018 se adaugă o turbină eoliană cu axă verticală on grid de 10 kW, iar studiul unei noi turbine on grid de 20kw pe rețea este, de asemenea, aproape de finalizare. În plus față de produsele de energie eoliană, Ecolibri oferă o gamă largă de produse de energie solară: Street Light și luminile exterioare impermeabile, deschizători de porți, încălzitoare de apă și aparate de climatizare solare. Ecolibri oferă, de asemenea, soluții complementare cuprinzătoare pentru a garanta o alimentare electrică de 24 ore.

Adresa showroom-ului – str. Uzinelor, 1 – Chișinău. Mai multe poze de la eveniment aici.

Link sponsorizat

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here