Primește Gratuit schița de proiect pentru construcții agroindustriale, ofertă specială de la Comsales Grup

1228

Comsales Grup anunță o ofertă specială pentru agricultorii interesați să-și construiască un depozit frigorific, depozit pentru cereale sau o hală de producere. Cei interesați vin cu ideea de construcție, iar Comsales Grup elaborează Gratuit schița de proiect și evaluează investiția, stabilește costul aproximativ al construcției luând în calcul materialele și volumul de lucru.

Toate proiectele de construcție încep mai întâi prin imaginația proprietarului, iar schița de proiect este primul pas spre dezvoltarea construcției care dă formă ideilor acestuia.

De ce aveți nevoie de Schița De Proiect?

 • Pentru determinarea soluțiilor planimetrice și volumetrice în baza condițiilor tehnologice și reflectarea ideii creative a arhitectului privind soluțiile arhitecturale.
 • Pentru constituirea reprezentării generale și amplasarea construcției pe teren având în vedere logistica transportului și vecinătatea cu alte obiecte.
 • Pentru evaluarea investiției și stabilirea costului aproximativ a construcției luând în calcul materialele și volumul de lucru.
 • Pentru a obține Certificatul de Urbanism și toate avizele necesare.
 • Pentru a iniția procesul de proiectare a construcției.

Oferta „Primește Gratuit Schița de Proiect” este valabilă pentru următoarele obiecte:

 • Depozite frigorifice;
 • Centre logistice;
 • Hale de producere și depozite de păstrare;

Condiții pentru a obține GRATUIT schița de proiect:

 •  prezentarea numărului cadastral al terenului;
 • dimensiunile construcției să nu fie mai mici de 500 m2;
 • *Schița de proiect este GRATUITĂ, indiferent dacă va fi sau nu semnat mai apoi un contract de proiectare cu compania Comsales Grup.

Oferta expiră la sfârșitul lunii iunie anul curent (30.06.2019)

Detalii despre ofertă aici!

2 COMENTARII

 1. Da, ce schita de proiect nu intra in partea de ofertare? Adica innaite de a face oferta pentru un proiect, faceti o schita dupa ce faceti oferta bugetara pe baza acestei schite?
  De obicei toate companii o fac gratis…

 2. Elaborăm schița de proiect în conformitate cu cerințele clientului, determinăm soluțiile planimetrice și volumetrice în baza condițiilor tehnologice luând în calcul disponibilitatea echipamentelor. Elaborăm reprezentarea generală și amplasarea construcției pe teren având în vedere logistica transportului și vecinătatea cu alte obiecte. După determinarea variantei optime și aprobarea acesteia de către client, prezentăm oferta comercială inclusiv și stabilirea costului aproximativ a construcției luând în calcul materialele și volumul de lucru. Fiind o companie de construcții, putem oferi clienților oportunitatea de a înțelege în avans câți bani vor trebui investiți în acest proiect și în construcții. Toate aceste servicii sunt oferite gratuit de Comsales, indiferent dacă va fi sau nu semnat mai apoi un contract de proiectare. Doar în cadrul ofertei aceste servicii sunt gratuite.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here