‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 iulie, 2024
23.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriLa Chișinău se desfășoară târgul agricol ecologic „IARMAReco 2013”

La Chișinău se desfășoară târgul agricol ecologic „IARMAReco 2013”

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Producători agricoli, ONG-uri, organizații comerciale, cu toții și-au dat astăzi întâlnire la Centrul ARTICO din Chișinău, acolo unde se desfășoară prima ediție a târgului agricol ecologic „IARMAReco 2013”.

Iarmarocul este o premieră pentru țara noastră. Organizatorii își doresc să promoveze astfel cultura produselor ecologice în țara noastră.

„Scopul IARMAReco, la prima sa ediție, este de a aduna sub un acoperiș atat ONG-urile și activiști, cât și organizatiile comericale care au obiective comune, de a promova un stil de viață sănătos, o afacere sustenabilă, produse ecologice și inițiative de protejare a mediului, precum și de a implica societatea în alegerea unui mod de viață activ, sănatos și benefic”, a spus Valeria Svart-Gröger, organizatoarea evenimentului.

‹ adv ›

La târg au loc mai multe prezentări, master class-uri şi ateliere de lucru pe tema ecologică. De asemenea, au fost expuse spre degustare bucate vegetariene, care au la bază produsele organice.

Producătorii agricoli specializați pe eco au fost prezenți în număr mic la iarmaroc. Asta însă nu-i oprește pe organizatori să-și facă planuri de bătaie lungă. Ei speră să organizeze repetat un astfel de eveniment, dar într-un format mai larg. Unde ar putea fi prezenți mai mulți participanți.

 

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›