‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 21 iunie, 2024
22.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriGranturi de peste 1,6 milioane de lei pentru femeile antreprenoare din Republica Moldova

Granturi de peste 1,6 milioane de lei pentru femeile antreprenoare din Republica Moldova

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Femeile antreprenoare din Republica Moldova pot obține granturi pentru afacerile orientate spre export și inovare. Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat Componenta III a Programului „Femei în Afaceri” – Suport pentru companiile în creștere – care oferă finanțare nerambursabilă de până la 1 649 000 lei.

Potrivit Directorului General ODIMM, Iulia Costin, la concurs pot aplica companiile create și gestionate de femei, care desfășoară o activitate economică în Republica Moldova de mai mult de doi ani și care își planifică creșterea cifrei de afaceri și a numărului de angajați prin extinderea pieței de desfacere.

„Facem un apel către toate femeile antreprenoare care întrunesc criteriile de eligibilitate, să depună o notă de concept tip, un business plan simplificat, în versiunea electronică pe pagina oficială a ODIMM”.

Concursul de granturi mari se desfășoară în trei etape:

  • Etapa I – Completarea și depunerea unei Note de concept tip – business plan simplificat a afacerii în versiune electronică pe pagina web oficială a ODIMM. Notele de concept vor fi analizate în baza grilei de evaluare de către Comitetul de evaluare a Programului instituit în cadrul ODIMM și experții independenți (după caz);
  • Etapa II – Antreprenoarele selectate în urma evaluării Notelor de concept vor fi invitate să prezinte proiectele investiționale în fața Comitetului de evaluare și a experților independenți (după caz);
  • Etapa III – Aplicantele selectate la Etapa II, în termen 30 zile calendaristice din data notificării, vor fi invitate să dezvolte Formularul de participare la Etapa III și să depună întregul set de acte atât în formă fizică, cât și în versiune electronică.

Dosarele cu descrierea Notelor de concept sunt recepționate de către ODIMM, în regim online până la data de 26 aprilie 2020.

Pentru mai multe informații, contactați echipa Programului „Femei în Afaceri” din cadrul ODIMM.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›