‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 aprilie, 2024
4.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriGranturi pentru finanțarea loturilor demonstrative cu tehnologii eficiente de irigare

Granturi pentru finanțarea loturilor demonstrative cu tehnologii eficiente de irigare

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Programul Îmbunătățirea Capacităților pentru Transformarea Zonei Rurale (TRTP), finanțat de Fondul Internațional pentru Dezvoltare și Adaptare Agricolă, are ca scop reducerea sărăciei și a emigrației din zonele rurale consolidarea rezilienței micilor fermieri la riscurile economice, de mediu și climatice și a asigura accesul acestora la piețe.

Aria de intervenție: TRTP are acoperire națională și este implementat în zonele rurale controlate de Guvernul Republicii Moldova (GRM), cu excepția entităților înregistrate la Chișinău și Bălți. 

Numărul de granturi care urmează să fie acordate este de 10 granturi.

Grup țintă: mici fermieri orientați comercial care cultivă până la 10 hectare, înregistrați ca subiecți de activitate antreprenorială, sub orice formă juridică, în special femei și tineri fermieri, din zonele rurale vulnerabile din punct de vedere climatic.

Detalii privind criteriile de eligibilitate pentru solicitanții de finanțare și activitățile și cheltuielile eligibile, precum și neeligibile le găsiți accesând pagina UCIP IFAD, rubrica granturi.

Valoarea finanțării:

‹ adv ›

Valoarea maximă a grantului va acoperi 70% din cheltuielile eligibile, dar nu va depăși 7.500 USD. 

Contribuția beneficiarului:

Beneficiarii vor cofinanța investiția cu cel puțin 30 % din valoarea cheltuielilor eligibile.

‹ adv ›

Notă: Solicitantul poate depune doar o singură ofertă comercială în cazul în care informația despre asortimentul producției și prețurile furnizorului de la care solicitantul intenționează să procure echipamentul sunt plasate pe pagina web a Agenției de Intervenții și Plăți în Agricultura (AIPA) în Baza de Date cu Prețuri de Referință.

În acest caz, prețurile din oferta furnizorului trebuie să fie identice cu cele indicate pe pagina web AIPA.

Notă: Toate serviciile acordate solicitanților de grant de către ACSA descrise în acest apel sunt GRATUITE pentru fermieri fiind achitate din sursele UCIP IFAD. Procedura de solicitare și debursare a grantului aici.

Apelul de granturi va fi deschis începând cu data lansării și până la epuizarea resurselor financiare. UCIP IFAD va anunța despre data închiderii apelului de granturi prin plasarea informației corespunzătoare pe pagina web a UCIP IFAD în compartimentul dedicat apelului de granturi la următoarea adresă accesînd acest link.

Datele de contact pentru depunerea cererilor și clarificări

Cererea se depune la următoarea adresă: bd. Ștefan cel Mare și Sfint, nr. 162,  of. 1303, MD-2004, Chișinău, Republica Moldova

Dacă este expediată în plic, acesta trebuie să conțină următoarele informații: numele apelului de propuneri; numele și adresa de contact a solicitantului, inclusiv numărul de telefon și adresa de e-mail.

Dacă este expediată prin e-mail, cererea se trimite la [email protected] și conține aceleași informații.

‹ adv ›

Advertoriale

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›