‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 16 mai, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriÎn nordul și centrul țării ninge. Pe traseul Orhei-Rezina staționează camioanele

În nordul și centrul țării ninge. Pe traseul Orhei-Rezina staționează camioanele

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Pe unele porțiuni din nordul și centrul țării cad precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță.

Inspectoratul General al Poliției anunță că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pe traseul R-20, km 32 (Orhei-Rezina) staționează mașinile de mare tonaj, transmite IPN.

IGP mai precizează că și pe traseul M1, km 40-60, între localitățile Bursuc din raionul Nisporeni și Căpriana din raionul Strășeni se circulă cu dificultate.

„Recomandăm conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere și să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și trafic”, se arată într-un comunicat de presă.

Administrația de Stat a Drumurilor precizează că în unele sectoare de drum ninsorile sunt chiar abundente. În prezent nu există drumuri publice naționale blocate, iar circulația rutieră este asigurată în condiții de iarnă.

„Drumarii sunt mobilizați și intervin cu lucrări de combatere a lunecușului, deszăpezire și răspândire a materialului antiderapant pe drumurile publice naționale. Mai exact, unitățile teritoriale SA „Drumuri” intervin în sectoarele Briceni, Soroca, Șoldănești, Florești, Sănătăuca, Rezina, Călărași, Ungheni, Strășeni și altele”, precizează instituția.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea instabilă se menține din cauza unui front atmosferic care traversează teritoriu țării.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›