‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 aprilie, 2024
29.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriÎn premieră, Moldova prezintă doar produse ecologice finite la BIOFACH 2024

În premieră, Moldova prezintă doar produse ecologice finite la BIOFACH 2024

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Pentru prima dată, Moldova își marchează prezența la cea mai mare expoziție de produse ecologice din Europa, BIOFACH, cu o gamă formată integral din produse ecologice procesate, adăugând astfel o valoare semnificativă la portofoliul său pentru export.

Asociaţia „Alianţa Lanţului Valoric în Agricultura Ecologică din Moldova” – MOVCA prezintă produsele la BIOFACH pentru al cincilea an consecutiv.

Acest stand de țară nu este doar un punct de atracție pentru vizitatori, dar și o dovadă a evoluției și maturizării sectorului de produse ecologice din Moldova.

Participarea la acest eveniment este o oportunitate unică pentru membrii MOVCA de a-și prezenta produsele procesate din cereale, uleiuri, fructe uscate, produse nucifere și alte delicatese agroalimentare ecologice, toate conformându-se standardului ecologic european.

BIOFACH adună anual peste 3.700 de expozanți și 50.000 de vizitatori la Messe Nürnberg, oferind o suprafață expozițională de peste 80.000 mp.

Agrobiznes este partener media al evenimentului.

‹ adv ›

MOVCA va reprezenta cei peste 70 membri ai săi în fața potențialilor parteneri, de această dată comunicând prin intermediul a patru membri ai Asociației care își vor expune produsele în cadrul expoziției: Prograin Organic, Monicol, Fernuci și VI OIL Agro. 

„BIOFACH este o platformă excelentă care oferă oportunitatea de a conecta furnizorii şi producătorii internaționali cu potențialii clienți. Prin participarea anuală la această expoziție membrii Asociației au reușit să stabilească relații, care au rezultat în oportunități de export.

Ne bucurăm de posibilitatea de a participa și anul acesta la expoziție și vom avea grijă să ne întoarcem cu informații și conexiuni utile pentru membrii noștri”, susține Vadim Curmei, directorul executiv al MOVCA.

Participarea Asociaţiei MOVCA la „BIOFACH” este posibilă datorită suportului acordat de proiectul USAID Moldova Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova și Agenția de Investiții a Republicii Moldova.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›