‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 21 iunie, 2024
28.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriÎncepe cel mai important eveniment agricol al toamnei

Începe cel mai important eveniment agricol al toamnei

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Expoziţiile internaţionale specializate MOLDAGROTECH (expoziţie de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial (autumn) şi FARMER – târg de produse, utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri se vor desfăşura între 18 şi 21 octombrie 2017 la C.I.E. „Moldexpo”. Agrobiznes este Partener Media al evenimentului. Invităm toți partenerii și cititorii noștri să ne vizitați la standul nostru, din Pavilionul Central.

Sectorul agrar reprezintă o direcție prioritară în Moldova și concomitent o forță motrice pentru creșterea nivelului de trai. Din acest considerent MOLDAGROTECH devine un eveniment naţional. Doar în cadrul acestui forum, de mai bine de 20 de ani, sunt prezentate realizările sectorului agroindustrial din Moldova, dar şi tendinţele globale în organizarea şi dezvoltarea unei producţii agricole eficiente. Expoziţia Moldagrotech este agreată de UFI (Asociaţia Mondială a Industriei de Expoziţii) şi EURASCO (Asociaţia Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa), ceea ce demonstrează conformitatea acesteia standardelor internaţonale.

Din 18 până la 21 octombrie peste 145 de participanţi ai MOLDAGROTECH (autumn) din Republica Moldova, Austria, Bulgaria, Germania, Italia, România, Serbia, Turcia, Cehia, Ukraina, Grecia, Belarusi și Polonia vor prezenta cele mai noi produse şi servicii pentru businessul agricol. Pe parcursul a 4 zile, în două pavilioane expoziţionale şi pe toate spaţiile în aer liber ale Centrului Expoziţional „Moldexpo”, companii din 12 ţări vor prezenta ultimele tendinţe în domeniul agrar.

O creștere durabilă în domeniul agrar nu este posibilă fără tehnică și utilaj agricol de ultimă generație. Din acest motiv, cel mai mare segment al expoziţiei revine maşinilor şi echipamentelor agricole. Aici vizitatorilor şi oaspeţilor le vor fi prezentate tractoare, maşini de semănat şi de lucrare a solului, tehnică pentru erbicidare, aplicarea îngrăşămintelor şi mijloacelor de protecţie a plantelor, tehnică de recoltare şi de pregătire a furajelor, echipamente pentru prelucrare şi depozitare postrecoltare, stivuitoare, transport special, echipamente pentru deservire tehnică, piese de schimb, echipamente pentru creşterea animalelor şi a păsărilor.

În cadrul expoziției MOLDAGROTEH (autumn) & FARMER 2017, ziua de 19 octombrie va fi dedicată tinerilor profesionişti, studenţilor universităților și colegiilor cu profil agricol din țară. Studenții de la Universitatea Agrară de Stat din Moldova vor prezenta rapoarte tematice în cadrul unui briefing care va avea loc în ziua evenimentului Ziua tineretului Agrogenerație.

Expoziţia-târg internaţională specializată FARMER, ediţia a XX-ea.

Expoziţia FARMER, ajunsă la cea de-a XX-a ediţie, este un forum internaţional al businessului agrar, care contribuie la dezvoltarea afacerilor fermierilor moldoveni. In acest an FARMER prezintă ofertele şi realizările a peste 240 de companii agricole, gospodării de fermieri, asociaţii naţionale, instituţii financiare, institute de cercetare, dar şi companii din străinitate. Expozitia FARMER le oferă fermierilor oportunitatea de a-şi prezenta produsele, a le demonstra calitatea şi de a se întâlni cu potenţiali parteneri moldoveni şi străini.

‹ adv ›

Pe 20 octombrie în cadrul expozițiilor MOLDAGROTECH (autumn) FARMER la CIE Moldexpo se va desfășura concursul Regina Gliei 2017. Un eveniment care are menirea de a pune în valoare frumusețea, talentul și inteligența doamnelor care dețin o afacere în domeniul agricol.

În cadrul expoziției va fi deschis iarmarocul „Toamna de aur”. La târg veți putea găsi: produse agricole naturale și proaspete la cele mai bune prețuri, direct de la producători. Va fi prezentată o gamă largă de produse agricole de cea mai înaltă calitate: carne, pește, brânzeturi, legume, fructe. La fel va avea loc Expoziţia animalelor de rasă „Animal Show”.

Programul de afaceri la MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER

Este tradițional pentru MOLDAGROTECH (autumn) desfășurarea concursului „Noutatea anului”. La concurs participă producătorii și comercianții de tehnică și echipament agricol, și utilaj pentru industria prelucrătoare, produse fitosanitare, și fertilizanți pentru sectorul agroalimentar. „Marele Premiu” se oferă pentru aportul deosebit în modernizarea complexului agroindustrial al Republicii Moldova.

‹ adv ›

În cadrul FARMER va avea loc concursul „Farmer-lider”. Scopul concursului este stimularea producătorilor agricoli în sporirea volumului de producție agricolă, obținerea produselor ecologice și îmbunătățirea calității în baza tehnologiilor avansate și metodelor de organizare a muncii progresiste. Participanții vor demonstra performanţe deosebite în activitate, metode moderne de producţie, soiuri noi de plante, produse cu calităţi gustative sporite, procedee de producţie cu folosirea redusă a produselor chimice.

În timpul expoziţiilor vor fi organizate conferinţe ştiinţifice, seminare, prezentări interactive și va fi oferită consultanţă de specialitate. În discuție vor fi puse problemele implementării sistemelor de protecție a plantelor, utilizarea îngrășămintelor, strategia de cercetare, realizări și perspective în asigurarea producătorilor agricoli cu hibrizi competitivi de porumb și semințe calitative, abordări moderne ale producției eficiente de produse agricole, biosecuritatea și igiena în fermele de pui și porci și multe altele.

 

Expoziţiile vor fi inaugurate pe 18 octombrie 2017, ora 11:00, în pavilionul nr. 2 al Centrului Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO.

‹ adv ›

2 Comentarii

  1. La Stauceni este locul ideal pentru amplasarea afacerii Japoneze – intrepriderea noua cu noi locuri de munca.
    Linia de cale ferata la Stauceni trebuie totisi terminata, iar infrastructura cealalta si brate de munca sunt destule, SUCCES!

  2. Propunem ultima carte editata de autor L.VACARCIUC: VINUL: alte vremuri, alte dimensiuni la concursul cartea anului 2017 din domeniul Agrobussines. Daca ve-ti afirma ca nu aveti asa concurs, e f. rau!!!
    E vremea sa pretuim si cel mai efectiv a inovatie, brevet din domeniul agroalimentar, etc, etc

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›