‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 11 mai, 2024
15.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriLa Chișinău a avut loc Conferința privind neutralitatea secetei și degradarea terenurilor

La Chișinău a avut loc Conferința privind neutralitatea secetei și degradarea terenurilor

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Sub patronatul Convenției Națiunilor Unite pentru Combaterea Deșertificării (UNCCD)  și Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură  FAO, experții din peste 15 țări din Europa Centrală și de Est, Nordul Mediteranei și Asia Centrală au discutat despre impactul secetei asupra regiunii noastre.

La Conferință au participat Secretarul de stat la Ministerul Mediului, Aliona Rusnac, deputata în Parlamentul Republicii Moldova și avocat pentru problemele de mediu, Veronica Harbuz-Briceag, directorul Serviciului Hidrometeo, Mihail Grigoraș – Punctul focal al Republicii Moldova în cadrul UNCCD, care au salutat participanții și-au exprimat recunoștința organizatorilor și partenerilor pentru colaborare.

Cei prezenți au împărtășit bunele practici din țările lor privind strategiile pentru managementul secetei și adaptarea la climă.

La fel, delegații au reafirmat angajamentul ferm cu privire la implementarea programelor și politicilor pentru a combate seceta și neutralitatea degradării terenurilor, aceasta însemnând îmbunătățirea efectelor negative din agricultură și creșterea calității vieții omenești.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›