‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 23 iunie, 2024
31.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleLimagrain Moldova va avea un nou Director General

Limagrain Moldova va avea un nou Director General

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

De aproape 20 de ani, Compania Limagrain Moldova este alături de fermierii din țară, remarcându-se pe piață datorită geneticii înalte a materialului semincer. Vitalie Gorincioi a fost alături de fermieri, în calitate de director general, încă de la inaugurarea Limagrain Moldova. În cadrul evenimentului de totalizare a activității Companiei pentru anul 2019, acesta a anunțat despre retragerea din funcția de director general.

„Începând cu 1 ianuarie 2020, mă retrag de la conducerea Companiei Limagrain Moldova. După cum a fost stabilit, atribuțiile vor fi preluate de către Dumitru Brînzilă, directorul comercial al companiei Limagrain Moldova. Am depus maxim efort pentru a orienta fermierii către performanță și urmează odihna binemeritată. De peste 40 de ani, am activat în agricultură. În primul an de activitate a companiei, am distribuit circa 300 de saci de semințe, însă am ajuns să fim la unele culturi pe primele poziții în ceea ce privește distribuția semințelor. Adresez mulțumiri tuturor celor alături de care am reușit să dezvoltăm parteneriate frumoase pe parcursul a 19 ani. În amintirea mea vor rămâne toți agricultorii, oameni buni, ce au contribuit la dezvoltarea și prosperarea sectorului agrar. În toți acești ani, în cadrul companiei, nu am înregistrat flux de personal, iar cei ce au venit să se angajeze au rămas alături de noi și contribuie la dezvoltarea companiei”, a menționat Vitalie Gorincioi.

Dumitru Brînzilă, directorul comercial Limagrain Moldova, ce urmează să preia atribuțiile de funcție, a menționat că, va depune efort pentru a dezvolta și în continuare parteneriate de lungă durată împreună cu echipa Limagrain Moldova și fermierii care sunt și vor deveni clienți fideli ai companiei.

„De circa 10 ani fac parte din echipa Limagrain și mă bucur mult de acest lucru. Mulțumesc pentru încrederea acordată. Având în spate istoria de succes a companiei Limagrain Moldova, altă cale decât de a o dezvolta nu avem. Vom depune multă străduință pentru a face față provocărilor și problemelor cu care se confruntă agricultorii, cât și progresului geneticii Limagrain. Toate se dezvoltă împreună și doar împreună generează rezultate frumoase. Sper să avem o colaborare fructuoasă și vom opta pentru dezvoltarea parteneriatelor de lungă durată, bazate pe încredere”, a comunicat Dumitru Brînzilă.

Amintim că, în sezonul agricol ce urmează Compania Limagrain își propune să fie mai aproape de fermierii din Moldova. În acest scop, pe lângă materialul semincer de calitate și genetică înaltă, producătorii vor primi „la pachet” sfaturi și recomandări privind tehnologiile moderne de creștere a plantelor, dezvoltarea afacerii prin inovație și alte aspecte importante.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›