‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 19 iunie, 2024
20.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriVIDEO. Gala de premiere Pria Farmers Day Republica Moldova Awards

VIDEO. Gala de premiere Pria Farmers Day Republica Moldova Awards

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

PRIAevents, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului din Republica Moldova, a organizat marți, 17 noiembrie, Pria Farmers Day Republica Moldova Awards, un eveniment unic, în premieră, conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat, în contextul Zilei Naționale a Fermierilor din Republica Moldova.

Gala de premiere și discursurile au avut loc on-site LIVE pe Agrobiznes. Video-ul poate fi accesat pe acest link.

Agricultura este vitală pentru întreaga lume. Republica Moldova acordă o atenție deosebită acestui sector, cel mai important al economiei sale.

Fermierii au unul dintre cele mai importante roluri pentru omenire și pentru economie. De aceea, vom răspunde la întrebările:

 • Cum îl putem crește?
 • Cum putem ajuta fermierii?
 • Care sunt poveștile lor de succes?
 • Cu ce provocări se confruntă în această perioadă?
 • Ce oportunități își pot crea?
 • Cum  putem digitaliza agricultura? De la procesul de cultivare, producție și apoi vânzare?
 • Cum putem exporta din Republica Moldova în România sau alte țări Europene?

Lectorii sunt:

 • Ion Perju –  Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului din Republica Moldova;
 • Vasile Mirzenco, Director Executiv, Federația Națională a Fermierilor din Moldova;
 • Maria Cîrjă – Marketing Manager Romania & Moldova, Corteva Agroscience;
 • Vitalie Gorincioi – Președinte, Moldova Fruct;
 • Nicu Vasile – Președinte, LAPAR;
 • Galina Norocea – Șef serviciu informații de mediu, educație și conștientizare ecologică, Agenția de Mediu;
 • Ana Pancrat – Președinte, Asociația Fermierilor producători de Lapte;
 • Pavel Prisăcaru – Președinte, Federaţia Crescătorilor de Ovine şi Caprine din Republica Moldova pentru Lapte și Carne.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldovenească.

Conferința PRIA Agriculture reprezintă cel mai important eveniment din această toamnă pentru agricultură și reunește reprezentanți ai autorităților, asociații, fermieri și companii care activează în agricultură. Mai ales în acest an dificil, nu puteam să nu avem o ceremonie de recunoastere a eforturilor fermierilor. Vom afla chiar de la ei cum a fost acest an și ce probleme au, ce provocări și cum prevăd ei ca vor fi următorii ani”, declară Raluca Voivozeanu, organizatoarea Pria Farmers Day Moldova Awards.

„Vom recunoaște eforturile și contribuția fermierilor moldoveni care au investit capital, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru agricultura Republicii Moldova, vom aprecia inovația, diversitatea portofoliului, creșterea, orientarea către comunitate, crearea locurilor noi de muncă. Vom fi atenți și la tinerii fermieri, dar și la femeile din agricultură și nu numai! Haideți să îi sărbătorim împreună”,  a mai adăugat Raluca Voivozeanu.

‹ adv ›

PRIA Farmers Day Moldova Awards face parte din seria evenimentelor PRIAevents, care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass–mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium de business, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei în Republica Moldova și România.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›