marți, 30 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeÎnvingătorii concursului Notorium Trademark Awards 2021

Învingătorii concursului Notorium Trademark Awards 2021

Recomandate

Și în acest an, ca rezultat al finalizării concursului Notorium Trademark Awards 2021, Marca comercială UKRAVIT (a cărui reprezentant oficial pe teritoriul Republicii Moldova este compania OberegAGRO), a obținut LOCUL 1 la categoria „Produse chimice agricole”.

Mai mult ca atât, și marca OBEREGAGRO a obținut LOCUL 1 la categoria „Comerț produse pentru agricultură”.

Este pentru al treilea an consecutiv când marca Ukravit ocupă locul de frunte la acest concurs, criteriile de bază pentru care a fost apreciată fiind: eficacitatea și rentabilitatea produselor. 

Voturile oferite în acest an de către producătorii agricoli pentru marca OBEREGAGRO reprezintă o apreciere a activității întregii echipe: o echipă dinamică, responsabilă de tot ce face, care zilnic contribuie la menținerea unor relații de parteneriat durabil și loial cu fiecare agricultor, valorificându-și potențialul său profesional. 

Aprecierea primită la acest concurs ne încurajează să fim mai eficienți și să oferim soluții optimale pentru prosperitatea clienților și a întregului sector agricol. Ne propunem în anul ce vine să implementăm politici comerciale flexibile pentru partenerii noștri fideli. În acest mod, dorim să optimizăm cheltuielile producătorilor și să trecem cu bine peste incertitudinile economice ale țării”.

SRL OberegAGRO este prezentă pe piața Moldovei din luna decembrie 2008. Pe parcursul anilor, compania a testat diverse produse de protecție a plantelor, având în portofoliu peste 40 de denumiri de preparate chimice și microelemente.

Oberegagro
Oberegagro
OBEREGAGRO - reprezentantul oficial a produselor UKRAVIT în Republica Moldova.

Citește și ›

Advertoriale