joi, 18 aprilie, 2024
8.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialePeste 200 de participanți sunt așteptați, în acest an, la Conferința Businessul Fructelor

Peste 200 de participanți sunt așteptați, în acest an, la Conferința Businessul Fructelor

Recomandate

Moldova Fruct în parteneriat cu Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova și Agenția de Investiții organizează, pe 7 și 8 decembrie, Conferința Națională „Business-ul Fructelor”. 

Agrobiznes este partener media principal de promovare al evenimentului.

Evenimentul este la cea de-a IX ediție și reprezintă cea mai importantă platformă de informare și networking pentru sectorul fructelor din Republica Moldova.

Producătorii și exportatorii de fructe moldoveni vor avea oportunitatea să învețe cele mai bune practici de la experți din Moldova, Italia, Țările de Jos, Germania, Polonia și România.

În cadrul conferinței din acest an, accent se va pune pe: alegerea soiurilor și  planificarea recoltelor de fructe sâmburoase, ambalaj modern pentru depozitarea și exportul fructelor, valorificarea potențialului piețelor noi pentru fructele din Republica Moldova etc. 

La eveniment vor participa mai mult de 200 producători, exportatori și furnizori de soluții pentru sectorul de producere a fructelor. 

O premieră în ediția din acest an este panelul comercial B2B – o platformă unică pentru negocierea fără intermediari între exportatori și importatori.

Este vorba de un panel dedicat, cu sală de negocieri și înregistrare prealabilă pentru participanții conferinței. Prin intermediul acestei platforme, producătorii și exportatorii au oportunitatea să-și prezinte oferta și să stabilească relații de colaborare cu comercianți internaționali de fructe.

Conferința „Business-ul Fructelor” se adresează reprezentanților ramurii interesați de evoluțiile din domeniul horticol. Totodată, evenimentul creează atmosfera potrivită pentru contacte cu potențiali parteneri de afaceri și socializare, oferind oportunități de interacțiune și schimb de idei. 

Mai multe detalii, precum și posibilitatea de înregistrare atât la conferință, cât și la panelul B2B sunt disponibile pe pagina oficială a evenimentului accesați acest link.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

Citește și ›

Advertoriale