‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
6.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMai mulți producători de produse ecologice au participat la expoziția „Biofach 2018”

Mai mulți producători de produse ecologice au participat la expoziția „Biofach 2018”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În perioada 14 – 17 februarie 2018, în oraşul Nürnberg, Germania, s-a desfășurat cea de-a XXIX-a ediție a expoziției internaționale „Biofach”. Ediția din acest an, a reunit mai mult de 3200 de expozanți din 93 de țări, printre care și Republica Moldova. Genericul evenimentului a fost „Generația următoare”.

Expoziția reprezintă o oportunitate pentru prezentarea produselor ecologice, dar și pentru a stabili noi parteneriate. În acest an, în cadrul târgului a avut loc și cel mai mare forum internațional „Congresul Biofach”, ce reprezintă o platformă de dialog unde se discută despre provocările mișcării ecologice.

La eveniment, din țara noastră, a participat un grup de producători, membri ai Asociației producătorilor „Alianța Lanțului Valoric în Agricultura Ecologică”. Aceștia au prezentat o varietate de produse moldovenești: vin, cereale, miez de nucă, prune, suc de aronia, ceai și lavanda. Participarea acestora la expoziţie a fost susţinută de Organizația de atragere a Investițiilor și promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) și Organizația Cehă People in Need.

Din delegația Republicii Moldova au făcut parte reprezentanți ai Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, precum și reprezentanți ai companiilor: „SRL Crama Domnească”, „SRL AMG Kernel”, „Comuninatea Religioasă Mănăstirea Zăbriceni”, „SRL Micu&Co” „SRL Progran Organic”, „SRL Pronat Agro”, „SRL Reseenger” și SRL „Agroteh Nuc”.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›