‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 19 mai, 2024
12.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMAIA anunță lansarea Apelului de depunere a cererilor de solicitare a subvențiilor în avans

MAIA anunță lansarea Apelului de depunere a cererilor de solicitare a subvențiilor în avans

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA) anunță lansarea Apelului de depunere a cererilor de solicitare a subvențiilor în avans pentru proiectele investiționale de îmbunătățiri funciare, ameliorare și protecție a solului.

Perioada de depunere a cererilor este de la 15 ianuarie 2024 până la 15 martie 2024.

Dosarele de solicitare a subvenției sunt considerate eligibile conform criteriilor de evaluare stabilite în Regulamentul privind condițiile și procedura de acordare a subvențiilor în avans pentru proiectele investiționale de îmbunătățiri funciare în implementarea Programului de Îmbunătățiri Funciare în scopul asigurării managementului durabil al resurselor de sol pentru anii 2021-2025, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 985/2020.

Submăsuri disponibile pentru solicitarea subvenției în avans:

  • Submăsura nr. 1: Prevenirea și combaterea eroziunii solului.
  • Submăsura nr. 2: Ameliorarea chimică a solurilor.
  • Submăsura nr. 3: Conservarea și sporirea fertilității solurilor.

Cererea de solicitare a subvenției în avans este depusă de către solicitant la subdiviziunea teritorială a Agenției de Intervenții și Plăți pentru Agricultură, după care este transmisă Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare pentru evaluare și aprobare.

Lansarea acestui apel vizează stimularea proiectelor investiționale de îmbunătățiri funciare, promovând practici durabile și contribuind la gestionarea eficientă a resurselor de sol.

‹ adv ›

Menționăm că informațiile complete privind depunerea cererilor, criteriile de evaluare și alte detalii relevante pot fi consultate în documentele oficiale ale apelului, disponibile pe site-ul Ministerului

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›