‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 26 februarie, 2024
7.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMaia Sandu despre motorina din România: E o donație și suntem siguri că o...

Maia Sandu despre motorina din România: E o donație și suntem siguri că o să vină

‹ adv ›
‹ adv ›

Președinta Maia Sandu a comentat scandalul legat de motorina din România promisă fermierilor moldoveni. Asta după ce Forța Fermierilor a declarat e că niciun litru de motorină din cantitatea promisă de Guvernul României în anul 2022 nu a ajuns la agricultori, transmite realitatea.md.

„Aici decizia este pe partea românească, noi suntem foarte recunoscători pentru această donație, dar trebuie să avem răbdare, să vină. E o donație și suntem siguri că o să vină. Sperăm să se întâmple cât mai curând și să putem să ajutăm și pe această cale”, a declarat Maia Sandu la o emisiune de la Vocea Basarabiei.

Amintim că, Forța Fermierilor a anunțat că niciun litru de motorină din cantitatea promisă de Guvernul României în anul 2022 nu a ajuns la agricultori.

Într-un comunicat emis de asociație, se arată că solicitarea de ajutor umanitar a fost făcută în noiembrie 2022, iar demersul oficial către Guvernul României a fost semnat de executivul organizației abia peste 3 luni.

Totodată, recent prim-ministrul Dorin Recean, declara în cadrul emisiuni tv că fermierilor le-a fost distribuită motorina oferită de România.

‹ adv ›
‹ adv ›spot_img
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii