‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 19 mai, 2024
15.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMAIA va crea Institutul Public de Cercetări Aplicative în Agricultură și Medicină Veterinară

MAIA va crea Institutul Public de Cercetări Aplicative în Agricultură și Medicină Veterinară

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În scopul creării unui cadru favorabil pentru inovare și cercetare, MAIA va institui Institutul Public de Cercetări Aplicative în Agricultură și Medicină Veterinară prin reorganizarea institutelor științifico-practice din subordinea ministerului și a Comisiei de Stat pentru Testarea Soiurilor de Plante.

Pentru a identifica și implementa cele mai eficiente procese de transformare, la minister a avut loc o ședință cu reprezentanții mediului de afaceri și a comunității academice din domeniul vinificație și tehnologii alimentare, unde au fost puse în discuții structura organizatorică și necesitățile de ajustare, astfel încât noul institut să răspundă la noile tendințe din domeniul științei și cercetării.

„Aceste întâlniri oferă oportunitatea de a discuta idei, de a afla păreri și preocupări ale reprezentanților din sectorul agricol. Scopul discuțiilor este de a examina diferite perspective de dezvoltare a științei și cercetării, reieșind din necesitățile și provocările sectorului agricol”, a menționat viceprim-ministrul Vladimir Bolea.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›