‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 21 aprilie, 2024
14.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMărfurile și serviciile importate pentru revitalizarea sectorului zootehnic vor beneficia de scutiri fiscale și...

Mărfurile și serviciile importate pentru revitalizarea sectorului zootehnic vor beneficia de scutiri fiscale și vamale

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Mărfurile și serviciile importate pentru revitalizarea urgentă a sectorului zootehnic și reabilitarea sistemelor centralizate de irigare vor fi scutite de taxe.

Comisia economie, buget și finanțe va propune plenului Parlamentului aprobarea unui proiect cu privire la acordarea facilităților fiscale și vamale, la importul și/sau livrările de mărfuri şi/sau servicii destinate implementării proiectului „Investiții pentru Guvernanță, Creștere și Reziliență în Agricultură (AGGRI)”.

Modul de aplicare a scutirilor fiscale și vamale de care vor beneficia respectivele mărfuri și servicii urmează a fi stabilit de Guvern.

Proiectul „Investiții pentru Guvernanță, Creștere și Reziliență în Agricultură”, în sumă de 50,1 milioane de euro, este realizat în temeiul Acordului de împrumut dintre Republica Moldova şi Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, semnat la Chișinău la 5 iunie 2023.

Respectivul proiect urmează a fi implementat până în 2029.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›