‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 23 iunie, 2024
26.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMăsuri speciale luate de cel mai mare producător de lactate, pentru o situaţie critică

Măsuri speciale luate de cel mai mare producător de lactate, pentru o situaţie critică

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Grupul JLC, cel mai mare producător de lactate din Republica Moldova, a luat măsuri speciale pentru a nu întrerupe procesul de producere, informează Mold-street.

Potrivit administraţiei grupului, procesul de producere nu este deocamdată afectat de epidemia de coronavirus, iar în reţelele de magazine sunt livrate toate produsele lactate de prima necesitate.

De asemenea, compania continuă achiziţiile de materie primă de pe piaţa locală şi din import.

„Am luat şi măsuri pentru a evita o eventuală situaţie critică. Astfel au fost făcute rezerve de produse alimentare suficiente pentru a asigura cu hrană angajaţii întreprinderilor timp de aproape două luni. Totodată, au fost pregătite şi locuri pentru somn, în cazul în care s-ar decide izolarea întreprinderilor, iar angajaţii nu vor putea să se deplaseze la domiciliu”, a declarat Iurie Jardan, manager în cadrul grupului.

Potrivit lui, toate aceste măsuri au fost luate cu acordul angajaţilor.

Companiile din cadrul grupului JLC au donat 150 de mii de lei, dintre care 60 de mii de lei au fost repartizați Fondului Medical „Valeriu Ghereg” și alți 90 de mii de lei Primăriei Chișinău, în susținerea acțiunilor întreprinse în lupta cu coronavirusul. 

Menţionăm că, grupul JLC este cel mai mare producători de lactate din Republica Moldova şi înglobează mai multe companii din România, Germania, Ucraina și Kazahstan.

‹ adv ›

Foto simbol: sputnik.md

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›