‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 iulie, 2024
31.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMETEO. Cum va fi vremea în primele zile din primăvara 2014

METEO. Cum va fi vremea în primele zile din primăvara 2014

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În weekend vom avea parte de vreme închisă și precipitații sub formă de ploi în cea mai mare parte a țării. 

Ultima zi de iarnă ne aduce vreme mohorâtă. Cerul va fi acoperit mai mult de nori însă nu este exclus că vom avea parte și de câteva raze de soare. Maxima zilei va fi de +8 grade Celsius. În orele nocturne temperaturile vor coborî până la -1…0 grade. Vântul va sufla moderat.

Prima zi de primăvară va debuta cu vreme închisă și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, iar în sudul țării sunt prognozate precipitații slabe. Începând de mâine, vremea se încălzește. Ziua mercurul din termometre va urca până la +10 grade Celsius, iar noaptea vor fi +1…+3 grade. Vântul va sufla moderat.

‹ adv ›

Duminică, meteorologii prognozează vreme noroasă și ploi precipitații în toată țara. Temperaturile se vor menține ridicate. Maxima zilei va fi de +10 grade, iar pe timp de noapte se vor înregistra +5 grade. Vântul va prezenta intensificări și va sufla cu până la 12 m/s.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), săptămâna viitoare vom avea parte de vreme instabilă, dar mai caldă. Temperaturile vor urca până la +15 grade Celsius.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›