FOTO: monitorulneamt.ro

În următoarele zile vremea continuă să se mențină caldă și frumoasă, cu maxime de peste +20 de grade Celsius. În următoarea perioadă nu sunt prognozate averse.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), astăzi cerul va fi senin și vom avea parte de o zi cu mult soare. Mercurul din termometre va urca până la +20 de grade în nordul țării, în centru se vor atesta +21, iar în sudul republicii vor fi +22 de grade Celsius. Chiar dacă zilele sunt calde, nopțile sunt răcoroase. Minimele vor oscila între +3…+8 grade Celsius.

Vineri, vremea nu se schimbă esențial. Cerul va fi senin, iar maximele vor oscila între +20…+22 de grade Celsius. Pe timpul nopții se vor atesta +5…+10 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu până la 6 m/s.

Sâmbătă vom avea parte de o zi cu vreme stabilă. Pe cer vor apărea câțiva nori răzleți, dar vor fi inofensivi. Temperaturile se vor menține în jurul valorii maxime de +22 de grade Celsius. În orele nocturne se vor înregistra +5…+10 grade Celsius. Vântul va adia slab.

Și duminică vom avea parte de o zi cu vreme însorită. Cerul va fi senin, iar mercurul din termometre va indica o maximă de +22 de grade Celsius. Minimele vor fi de +5…+10 grade Celsius. Vântul nu ne va crea mari probleme.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here