‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 23 iunie, 2024
21.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMoldova Fruct - în căutarea resurselor accesibile pentru investiții în infrastructura de post-recoltare

Moldova Fruct – în căutarea resurselor accesibile pentru investiții în infrastructura de post-recoltare

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Președintele Asociației Moldova Fruct, Vitalie Gorincioi, a avut o întrevedere constructivă cu reprezentanții Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), la sediul UCIP IFAD Moldova (Fondul Internațional pentru Dezvoltarea Agricolă).

Scopul discuției a constat în facilitarea accesului producătorilor și exportatorilor de fructe, membri ai asociației, la resurse financiare accesibile pentru investiții în infrastructura de post-recoltare, care este una esențială pentru exportul fructelor pe piețele țintă.

În cadrul întâlnirii, Președintele Asociației a abordat subiecte esențiale care îi preocupă pe agricultorii moldoveni, provocările cu care se confruntă aceștia, precum și a vorbit despre eforturile asociației în angajamentul său de a contribui la dezvoltarea întregului sector horticol din Moldova.

„Ca urmare a acestei întrevederi, Moldova Fruct va prezenta un set de documente pentru o mai bună înțelegere a climatului industriei de fructe din țară, ceea ce ne face să sperăm la o colaborare eficientă între organizațiile noastre. Moldova Fruct va continua să sprijine membrii asociației în realizarea obiectivelor sale și în scopul dezvoltării durabile a sectorului de fructe din Moldova”, a menționat Vitalie Gorincioi.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›