‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 17 iunie, 2024
29.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriNicolae Ciubuc a degrevat din funcția de ministru

Nicolae Ciubuc a degrevat din funcția de ministru

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Nicolae Ciubuc, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a anunțat că începând cu data de 5 ianuarie curent a degrevat din funcție pentru a participa la alegerile parlamentare.

Ministrul a menționat că, a decis să candideze la îndemnul locuitorilor din raionul său de baștină, care și-au manifestat certitudinea că îi poate reprezenta în viitorul legislativ. Atribuțiile acestuia au fost preluate de către secretarul general de stat, Iurie Usurelu.

„Am decis să ascult de îndemnul locuitorilor din raionul de baștină, raionul Călărași. Dintotdeauna am crezut în potențialul meleagurilor natale, iar acum este momentul oportun pentru a le valorifica și a oferi concetățenilor mei condiții de trai îmbunătățite, a le oferi șansa să își crească copiii – Acasă. În acest sens, îmi voi suspenda activitatea curentă din funcția de Ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, pentru a-mi redirecționa atenția asupra problemelor și necesităților locuitorilor. Am certitudinea că echipa profesionistă din cadrul Ministerului va continua implementarea inițiativelor și ideilor destinate să îmbunătățească domeniile din gestiune”, se arată în mesajul oficialului.

Amintim că, Nicolae Ciubuc a fost numit în funcția de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului la data de 25 septembrie 2018.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›