‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 16 mai, 2024
9.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriOamenii de afaceri, invitați să participe la Solar PV&Energy Storage World Expo din China

Oamenii de afaceri, invitați să participe la Solar PV&Energy Storage World Expo din China

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Oamenii de afaceri din Republica Moldova sunt invitați să participe la cea de-a 15-a ediție Solar PV&Energy Storage World Expo – 2023.

Expoziția va întruni circa 1.500 de expozanți ce urmăresc noile tendințe de piață și tind spre inovare.

Camera de Comerț și Industrie Moldova-China, care organizează misiunea economică la eveniment, precizează că participarea este o oportunitate de a se alătura la obiectivele de dezvoltare pe plan internațional, dar și de a prelua practici și a le implementa în Republica Moldova, transmite IPN.

Într-o conferință de presă, Daniela Popușoi, șefa Direcției expoziții din cadrul Camerei, a menționat că expoziția se va desfășura în perioada 8-10 august la Guangzhou, Republica Populară Chineză.

Potrivit ei, este una dintre cele mai mari și mai influente expoziții de depozitare solară fotovoltaică și energie din China.

FOTO: ipn.md

Ediția 2023 Solar PV&Energy Storage World Expo își va extinde suprafața de expoziție la 100 de mii de metri pătrați.

„Numeroși expozanți din peste 30 de țări vor expune echipamente de producție a bateriilor, diferite tipuri de lămpi și încărcătoare și alte servicii în fața unui public larg de factori de decizie și cumpărători cheie. Târgul va găzdui pavilioane de produse, demonstrații live, ateliere și prelegeri pe diverse subiecte legate de industrie”, a menționat Daniela Popușoi.

‹ adv ›

Expoziția va avea loc sub același acoperiș cu China Int’l Energy Conservation, Energy Storage&Clean Energy Expo, care acoperă alte opțiuni de energie, cum ar fi pile de încărcare, energia eoliană, baterii, surse de alimentare, bioenergie și tehnologia de încălzire.

„Vreau să vin cu un îndemn față de businessul local, businessul autohton și nu neapărat doar față de cei care se ocupă în mod direct cu instalarea panourilor fotovoltaice, eoliene, dar inclusiv și față de cei curioși care vor să-și instaleze pe o suprafață mai mare panouri solare, haideți cu noi în China”, a declarat președintele Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China, Boris Foca.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›