‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 17 mai, 2024
20.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriODA a lansat cursurile de instruire pentru Programul de Ecologizare a Întreprinderilor Mici și...

ODA a lansat cursurile de instruire pentru Programul de Ecologizare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) a demarat instruirile gratuite destinate antreprenorilor interesați să-și dezvolte afacerea prin intermediul Programului de Ecologizare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Astfel, aproximativ 40 de antreprenori participă timp de patru zile la modulul de instruire, susținut de traineri acreditați internațional și specializați în diverse domenii de business.

Prezent la eveniment, directorul ODA, Vadim Codreanu, și-a exprimat aprecierea față de antreprenorii care au optat să-și dezvolte competențele antreprenoriale și a subliniat importanța ecologizării afacerilor.

„Intenția pe care o aveți, evidențiază responsabilitatea socială și ecologică, reflectând convingerea că aceasta nu este doar un trend, ci o necesitate imperativă în contextul actual al afacerilor.

Prin înțelegerea și punerea în practică a unei strategii ecologice, veți demonstra angajamentul concret față de protejarea mediului înconjurător și față de binele comunității în care activați”, a spus Vadim Codreanu.

În cadrul cursurilor, participanții vor primi instruire în elaborarea unei strategii de dezvoltare ecologică a companiei și vor învăța cum să îmbunătățească sistemul de management al mediului în întreprindere.

De asemenea, după absolvirea acestor cursuri, antreprenorii vor fi pregătiți să aplice la Programul de Ecologizare a IMM-urilor, gestionat de ODA.

Cursurile fac parte din Programul de Educație Antreprenorială. Acestea se desfășoară în format mixt, combinând sesiuni de instruire online cu întâlniri practice în mediul fizic.

‹ adv ›

Persoanele interesate în acest curs sunt încurajate să se înscrie pentru a participa la modulele viitoare, completând formularul online accesibil la următoarea adresă web.

Programul de Ecologizare a IMM oferă posibilitatea de a accesa suport financiar nerambursabil de până la 500,000 lei pentru a investi în măsuri de protecție a mediului în cadrul afacerii.

Mai multe detalii, găsiți pe pagina Programului www.oda.md.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›