‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
5.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPersonalul MADRM a participat la un curs de formare la nivel înalt

Personalul MADRM a participat la un curs de formare la nivel înalt

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Proiectul „Asistență Tehnică pentru Programul ENPARD” a organizat o sesiune de formare (cu durata de două zile), cu genericul „Managementul Ciclului Programelor și Proiectelor (MCPP)” în zilele de 24 și 25 ianuarie (joi și vineri) în incinta hotelului Jolly Alon pentru personalul Direcțiilor selectate din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM).

Acest curs de instruire privind managementul ciclului proiectelor/programelor se axează pe elaborarea unor procese de politici publice mai eficiente și mai transparente. El include: analizarea problemelor, elaborarea răspunsurilor în legătură cu politici, precum și comunicarea cu părțile interesate.

Managementul ciclului proiectelor/programelor asigură eficiența și durabilitatea programele care rezultă din politici, iar monitorizarea și evaluarea impactului lor facilitează în viitor procesul de luare a deciziilor bazate pe fapte.

Managementul ciclului proiectelor/programelor include concepte, procese și instrumente, care gestionează proiectarea, implementarea și monitorizarea proiectelor. Procesul dat poate genera rezultate și transformări considerabile, prin realizarea obiectivelor proiectelor.

Aceste rezultate se conturează atunci când propunerile și politicile se traduc în realități care îmbunătățesc bunăstarea societății, răspund necesităților naționale și ating rezultate la timp, făcând, în același timp, uz eficient de resursele și capacitățile disponibile.

Informații suplimentare cu privire la evenimentul desfășurat pot fi obținute de la Proiectul de Asistență Tehnică pentru ENPARD (Tatiana Plosnita – [email protected], numărul de telefon +373 69178484).

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›