‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 5 martie, 2024
2.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPeste 160 de agricultori au primit Diploma Guvernului și Diploma MAIA, pentru rezultate remarcabile...

Peste 160 de agricultori au primit Diploma Guvernului și Diploma MAIA, pentru rezultate remarcabile în activitate

‹ adv ›
‹ adv ›

Pentru rezultate remarcabile obținute, muncă și dedicație în dezvoltarea sectorului agroalimentar și cu ocazia sărbătorii profesionale Ziua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare, peste 160 de agricultori au fost decernați, în ultimele zile, cu Diploma Guvernului și cu Diploma Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare.

Viceprim-ministrul Vladimir Bolea a mulțumit agricultorilor pentru contribuția adusă la dezvoltarea comunităților rurale și pentru faptul că asigură securitatea alimentară a țării noastre.

„Apreciem nu doar priceperea Dvs., ci și determinarea, perseverența, pasiunea și rezistența cu care lucrați pământul. Exprim recunoștința față de muncile grele pe care le desfășurați. Ne bucurăm să vedem agricultori cu viziuni și perspective de dezvoltare.

Sunteți exemple de inspirație pentru noi toți. Noi lucrăm la elaborarea politicilor care să vă sprijine și să vă îmbunătățească activitățile. Pentru ca acestea să fie fundamentate pe necesitățile fiecărui agricultor, mizăm pe colaborare și relații de parteneriat”, a menționat Vladimir Bolea.

‹ adv ›
‹ promo ›spot_img
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii