‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 18 mai, 2024
15.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPrimele cereri depuse prin intermediul noului Produs de garantare „Credit Agricol de Urgență” -...

Primele cereri depuse prin intermediul noului Produs de garantare „Credit Agricol de Urgență” – aprobate

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Inițiativa lansată la data de 1 martie curent, reprezintă un sprijin solid pentru întreprinderile agricole micro și mici angajate în cultivarea cerealelor.

Acestea, au acces rapid la credite în valoare de până la 500 000 lei, cu o garanție de 90% din partea Fondului de Garantare a Creditelor, administrat de Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA).

Resursele financiare puse la dispoziție vor fi utilizate pentru: achiziționarea de semințe, combustibil, îngrășăminte, servicii mecanizate și suport financiar pentru costurile de muncă asociate lucrărilor agricole desfășurate în sezonul primăverii.

Procedura de solicitare a garanțiilor din partea ODA este complet automatizată, și are loc prin intermediul băncilor partenere.

Astfel, solicitanții sunt îndemnați să acceseze creditele garantate prin intermediul uneia dintre cele 11 bănci partenere din țară.

Produsul de garantare „Credit Agricol de Urgență” a fost conceput și dezvoltat de către Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului la inițiativa Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare.

‹ adv ›

Produsul va fi disponibil și operațional până la data de 31 mai 2024.

Pentru mai multe detalii, accesați aici.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›