‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 iulie, 2024
32.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriProducătorii de miere de albini din Republica Moldova sunt invitaţi să participe la Congresul...

Producătorii de miere de albini din Republica Moldova sunt invitaţi să participe la Congresul Internaţional al APIMONDIA 2013

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În perioada 29 septembrie – 4 octombrie 2013, Asociaţia Naţională a Apicultorilor din Republica Moldova va participa cu stand naţional în cadrul ediţiei 43 a Congresului Internaţional al Organizaţiei Mondiale a Apicultorilor „Apimondia 2013”, care se va desfăşura în capitala Ucrainei, or. Kiev.

Congresul APIMONDIA are loc sub patronajul Preşedintelui Ucrainei, Victor Ianucovici şi va întruni atât apicultorii amatori, cât şi profesionişti şi experţi din domeniu şi din industriile conexe, oameni de ştiinţă şi inventatori, importatorii şi exportatorii de produse apicole ţi a utilajului de producere, reprezentanţi ai organizaţiilor publice şi guvernamentale.

Participanţii Congresului vor avea posibilitatea de a primi din prima sursă informaţii privind cele mai recente cercetări şi inovaţii în domeniul apiculturii la nivel mondial, de a prezenta toată gama de produse, de la miere de albini până la cel mai performant echipament şi utilaj de producere şi, nu în ultimul rând, de a stabili contacte noi cu exportatorii şi importatorii.

‹ adv ›

Pentru mai multe informaţii privind Congresul Internaţional al APIMONDIA accesaţi www.apimondia2013.org.ua 

 

 

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›