‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 24 mai, 2024
13.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriProiectul care va facilita accesul agricultorilor la irigare, aprobat de Guvern

Proiectul care va facilita accesul agricultorilor la irigare, aprobat de Guvern

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Cabinetul de miniștri a aprobat modificări la Regulamentul privind modul de transmitere a sistemelor de irigare în folosință gratuită către Asociaţiile Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii.

Acest lucru va facilita accesul producătorilor agricoli la irigare și va crea condiții favorabile pentru activitatea Asociațiilor Utilizatorilor de Apă pentru Irigații.

Documentul stabilește condițiile de autorizare și procedurile ce țin de înregistrarea cadastrală și transmiterea către Asociații a infrastructurii de irigații sau desecare, aflate în proprietate publică și privată. Acest lucru se va face pe un termen determinat, dar care nu va depăși termenul de exploatare a infrastructurii menționate. 

Cheltuielile privind înregistrarea dreptului de proprietate asupra bunurilor imobile din cadrul infrastructurii de irigații, aflată în proprietatea publică, vor fi efectuate din contul și în limita alocațiilor aprobate în acest scop în bugetul de stat sau cel al unității administrativ-teritoriale, iar pentru infrastructura aflată în proprietate privată – din contul proprietarului.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›