‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 26 februarie, 2024
5.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriRosselhoznadzor introduce interdicția importului de produse vegetale din Moldova

Rosselhoznadzor introduce interdicția importului de produse vegetale din Moldova

‹ adv ›
‹ adv ›

Rosselhoznadzor anunță că „este nevoit să revină la restricțiile impuse în 2022 pentru importul de produse sub carantină din Republica Moldova începând cu 4 decembrie 2023”.

Potrivit anunțului instituției, motivul interdicției este continuarea detectărilor sistematice în legume și fructe a obiectelor de carantină „capabile să provoace daune de miliarde de dolari agriculturii ruse”.

În plus, motivul ar fi lipsa răspunsurilor din partea autorității competente moldovenești la notele Rosselhoznadzor pentru fiecare încălcare și neadoptarea de măsuri eficiente pentru a preveni livrarea de produse infectate ar fi motivul.

Astfel, este interzis importul de mărfuri sub carantină din următoarele regiuni: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Ceadîr-Lunga, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni, precum și unitatea teritorială autonomă Găgăuzia și municipiile Chișinău și Bălți.

‹ adv ›
‹ adv ›spot_img
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii