duminică, 23 iunie, 2024
31.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeSergiu Caldari, Autehton: „Soluțiile frigorifice produse de noi se bucură de succes și pe...

Sergiu Caldari, Autehton: „Soluțiile frigorifice produse de noi se bucură de succes și pe piața externă”

Recomandate

Soluțiile de păstrare a produselor agro-alimentare create de compania Autehton se bucură de popularitate și peste hotarele țării, aceasta reușind deja să implementeze cu succes proiecte în Germania și România, pe lângă Republica Moldova.

Identificând punctele forte ce i-ar ajuta să stabilească parteneriate și pe alte piețe, echipa Autehton analizează drept oportunitate de dezvoltare Caucazul, Țările Baltice, dar și Bulgaria.

Acesta, dar și alte obiective stabilite de către Autehton au fost prezentate în cadrul serbării celor 10 ani de activitatea a companiei.

„Succesul companiei este o realizare a întregii echipe, căreia mulțumesc pentru devotament și muncă asiduă, dar și familiilor noastre care ne-au susținut și înțeles. Asigurarea producerii locale a echipamentelor și instalațiilor frigorifice necesare, adaptarea acestora cerințelor și tendințelor consumatorilor, dar și accesarea piețelor externe sunt principalele realizări cu care ne mândrim. Vedem potențial în ceea ce facem și ne propunem să continuăm în același ritm. Nu în ultimul rând, mulțumesc și clienților care ne-au încredințat investiția”, a menționat în cadrul evenimentului Sergiu Caldari, directorul Autehton.

Mai multe detalii despre compania Autehton, aflați pe autehton.com.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale