‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 23 mai, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSondaj: Bariere netarifare și experiențe ale companiilor în desfășurarea comerțului în regiunile CEFTA și...

Sondaj: Bariere netarifare și experiențe ale companiilor în desfășurarea comerțului în regiunile CEFTA și UE

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Proiectul „Sprijin pentru integrarea economică regională” sprijină implementarea agendei de reformă comercială în regiunea CEFTA.

Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană (UE) și Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ) și implementat de Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Împreună cu partenerii noștri, ne angajăm să facem ca integrarea economică regională să funcționeze pentru întreprinderi, ajutând reformele de facilitare a comerțului să aducă rezultate tangibile companiilor din regiune.

Implementarea reformei facilitării comerțului oferă posibilități pentru proceduri vamale mai ușoare, procese simplificate și mai efective din perspectiva costului la frontieră, sporind comerțul intra-regional și contribuind la o zonă economică regională mai competitivă.

În acest scop, am creat un chestionar legat de procedurile comerciale și experiențele cu care se confruntă companiile dumneavoastră în timp ce desfășoară comerț în regiunea CEFTA și UE. Constatările din chestionar vor fi încorporate într-un raport regional anual privind măsurile comerciale în regiunea CEFTA.

Raportul va încerca să cartografieze barierele în calea comerțului și să ofere propuneri pentru eliminarea acestora. O înțelegere solidă a perspectivei de afaceri este atunci esențială pentru ca noi să identificăm și să definim cu succes măsuri și politici care ajută la depășirea barierelor identificate în calea comerțului.

‹ adv ›

Prin urmare, vă rugăm să completați chestionarul disponibil pe acest link.

Vă rugăm să rețineți că completarea chestionarului nu va dura mai mult de 20 de minute din timpul dumneavoastră. De asemenea, vă rugăm să aveți în vedere că chestionarul este anonim și nu vor fi prezentate sau publicate răspunsuri individuale. Chestionarul va fi deschis pentru răspuns până pe 23 iunie.

Pentru mai multe informații despre proiect și misiune, vă rugăm să nu ezitați să o contactați: Milica Dragojevic – [email protected] sau Vadim Codreanu – [email protected].

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›