‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 16 iunie, 2024
20.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleStundenții olandezi au dezvoltat un vehicul electric construit din deșeuri

Stundenții olandezi au dezvoltat un vehicul electric construit din deșeuri

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Studenții de la Universitatea Tehnică din Eindhoven pregătesc un prototip a unui vehicul pur electric fabricat din deșeuri reciclate. Caroseria este planificată să fie confecționată din plastic, iar șasiul este construit din polimeri și aluminiu reciclat. Materia primă pentru acest model o vor reprezenta deșeurile extrase din ocean, scrie autoexpert.md.

Autorii proiectului numit Luca, consideră că dezvoltarea unui EV construit din polimeri reciclați va atrage atenția industriei asupra problemelor ecologice și reciclării deșeurilor. Stundenții vor încerca să profite la maxim de reciclare, iar Universitatea din Eindhoven a convenit deja cu stratup-ul israelian UBQ, să dezvolte în comun caroseria, folosind deșeuri reciclate și fibre de in.

Se presupune că city car-ul cu două locuri va fi echipat cu două motoare electrice instalate la nivelul roților, care vor dezvolta un total de 20 de cai putere.

Se așteaptă ca mașina dublă a orașului să conducă două roți cu motor cu o putere combinată de 20 de cai putere. Debutul vehiculului electric este planificat pentru a doua jumătate a anului 2021, iar până atunci, studenții au pregătit o serie de imagini render cu viitorul EV.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›