‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 19 mai, 2024
10.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriTotalurile ediției de primăvară a expoziției Moldagrotech 2016

Totalurile ediției de primăvară a expoziției Moldagrotech 2016

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Ediția jubiliară a expoziției Moldagrotech din această primăvară a găzduit peste 13 mii de vizitatori și 140 de companii din 9 țări. În cadrul concursului „Util pentru Moldova” au fost decernate 8 medalii de aur.

Svetlana Ghelan, conducătorul proiectului expozițional la Centrul Moldexpo, a precizat pentru Agrobiznes că acest eveniment a fost orientat spre crearea business – conctatelor, între participanți și vizitatori – profesioniști, specialiști.

„Noi am depus toate eforturile ca să fie câți mai mulți vizitatori, pentru că orice expoziție trebuie sa fie la același nivel. Neapărat vom face o tradiție din concursurile demarate anul acesta”, a spus Svetlana Ghelan.

Organizatorii spun că această schimbare de la tradiționalul piață – cumpărător va atrage mai mulți vizitatori, astfel va crește interesul față de companiile care se prezintă la eveniment.

„La o expoziție sunt absolut importanți atât participanții, cât și vizitatorii. A fost la același nivel ca și în anii precedenți”, a menționat Svetlana Ghelan.

Începând cu 2010, evenimentul se organizează cu o periodicitate bienală. Ediția de primăvară reprezintă începutul noului an agricol.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›