‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 20 mai, 2024
10.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriTranzitul cerealelor din Ucraina, în analiza miniștrilor Agriculturii din Republica Moldova, România și Ucraina

Tranzitul cerealelor din Ucraina, în analiza miniștrilor Agriculturii din Republica Moldova, România și Ucraina

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Republica Moldova, Ucraina și România vor face schimb de informații cu privire la cantitățile de grâu din Ucraina care urmează să fie transportate pe culoarele solidarității, notează Agrobiznes.ro.

La această înțelegere au ajuns astăzi, 19 mai, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale al României, Petre Daea, vicepremierul, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova, Vladimir Bolea, și ministrul ucrainean al Agriculturii, Mikola Solski.

„Scopul întrevederii dintre cei trei omologi a fost de a agrea modul de organizare în vederea optimizării tranzitului cerealelor care sosesc din Ucraina, astfel încât fermierii români să aibă posibilitatea transportului cerealelor, eliberării depozitelor și scoaterii la export a produselor din noua recoltă”, a declarat Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale al României.

Întâlnirea dintre Petre Daea şi omologul său din Republica Moldova, Vladimir Bolea, a avut loc la sediul MADR, iar Mikola Solski, ministrul ucrainean al Agriculturii, a participat în format online. 

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›