joi, 18 aprilie, 2024
9.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeUkravit a câștigat Marele Trofeu în cadrul Notorium Trademark Awards 2020

Ukravit a câștigat Marele Trofeu în cadrul Notorium Trademark Awards 2020

Recomandate

Marca comercială Ukravit, a cărui distribuitor oficial pe teritoriul Republicii Moldova este compania OberegAGRO, a câștigat Marele Trofeu în cadrul Notorium Trademark Awards 2020, categoria Produse chimice agricole și industriale.

Este al doilea an în care marca Ukravit ocupă locuri de frunte la acest concurs, iar criteriile de bază pentru care marca a fost apreciată sunt: creșterea vânzărilor, încrederea și loialitatea clienților față de companie.

„Acest trofeu confirmă încă o dată că ceea ce facem, facem corect. Ne bucurăm mult de loialitatea clienților noștri, care, între timp, au devenit parteneri de încredere. Anul trecut, am câștigat Medalia de Aur, iar în acest an – Marele Trofeu. Promovăm marca Ukravit de la bun început, de aproape 11 ani, iar acum 4 ani Oberegagro a devenit reprezentantul oficial al companiei Ukravit pe teritoriul țării”, a menționat pentru Agrobiznes Diana Sidorenco, directorul companiei OberegAGRO.

Pentru anul viitor, compania OberegAGRO își propune să extindă portofoliul de produse pentru a corespunde și mai mult necesităților fermierilor.

„Pe lângă extinderea portofoliul, ne propunem să asigurăm și politici comerciale mai eficiente și flexibile pentru partenerii noștri. În acest mod, dorim să optimizăm cheltuielile producătorilor, care au fost grav afectați de problemele din acest sezon și să trecem cu bine această perioadă dificilă pentru întregul sector”.

SRL OberegAGRO este prezentă pe piața Moldovei din luna decembrie 2008. Pe parcursul anilor, compania a testat diverse produse de protecție a plantelor, pentru a oferi soluții eficiente producătorilor autohtoni.

Oberegagro
Oberegagro
OBEREGAGRO - reprezentantul oficial a produselor UKRAVIT în Republica Moldova.

Citește și ›

Advertoriale