‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 16 iunie, 2024
19.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriUn alt siloz cu șrot de floarea-soarelui a luat foc în portul Giurgiulești

Un alt siloz cu șrot de floarea-soarelui a luat foc în portul Giurgiulești

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În dimineața zilei de 20 ianuarie 2023 angajații IGSU din sudul țării au fost alertați din nou la Portul Internațional Liber Giurgiulești, după ce un alt rezervor (Nr.2) cu încărcătură de șrot de semințe de floarea soarelui a luat foc.

La fața locului pentru asigurarea misiunii de intervenție au fost trimise 5 echipaje de salvatori și pompieri cu un efectiv de 20 angajați din subordine.

Pompierii desfășoară acțiuni de stingere și lichidare a consecințelor incendiului. Potrivit informațiilor de la fața locului, rezervorul Nr.2 are o capacitate de 1100 tone. La moment, în el sunt depozitate doar 50% din volumul total.

În urma incidentului nu sunt raportate victime și nu există riscuri pentru cetățeni și infrastructura din zonă. Pentru asigurarea securității și prevenirii situațiilor de risc acționează salvatorii.

Amintim că, un incident similar a avut loc pe 16 ianuarie 2023. Din cauza mocnirii unei încărcături de peste 1000 tone produs de șrot de floarea soarelui, a avut loc prăbușirea silozului.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›