‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 23 mai, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriUn consilier UE oferă asistență pentru armonizarea legislației Moldovei în conformitate cu standardele europene

Un consilier UE oferă asistență pentru armonizarea legislației Moldovei în conformitate cu standardele europene

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Rolandas Taraškevičius, consilier de rang înalt în domeniul agricol și-a început activitatea în cadrul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare.

Timp de 20 de ani, expertiza sa a fost esențială pentru mai multe state în procesul de revizuire a politicilor existente și de pregătire pentru aderarea la UE.

Din 2007 până în 2015, Rolandas Taraškevičius a fost atașat în domeniul agricol al Reprezentanței permanente a Lituaniei în Uniunea Europeană. Ulterior, a deținut funcția de viceministru în cadrul Ministerului Agriculturii din Lituania.

Misiunea sa în cadrul MAIA include analiza legislației în vigoare și înaintarea soluțiilor care să aducă legislația națională în conformitate cu standardele europene.

Viceprim-ministrul Vladimir Bolea a menționat că:

„Prioritatea principală a ministerului este reformarea și actualizarea cadrului legal pentru a îndeplini cerințele și a asigura compatibilitatea cu normele europene.”

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›