vineri, 17 mai, 2024
20.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeUn grup de pomicultori din Moldova, în vizită la Advice&Consulting, Italia

Un grup de pomicultori din Moldova, în vizită la Advice&Consulting, Italia

Recomandate

Inovația și tehnologia sunt esențiale pentru menținerea și îmbunătățirea calității fructelor. În Moldova, fermierii adoptă cu succes aceste resurse tehnologice avansate, propulsând sectorul pomicol la standarde internaționale de excelență și accesând noi piețe de desfacere.

Un exemplu emblematic al acestei tendințe este colaborarea dintre fermierii locali și Advice&Consulting, companie italiană specializată în optimizarea lanțurilor de aprovizionare și implementarea celor mai noi tehnologii în pomicultură și viticultură.

Recent, sub ghidarea Advice&Consulting, un grup de producători din Moldova au realizat o vizită în Italia, pentru a descoperi noile tehnologii de cultivare a livezilor și viilor, dar și pentru a înțelege care este viitorul produsului final pe care îl cultivă.

material saditor livezi

„În ultimii ani, din cauza conflictului politic cu Rusia, agricultorii sunt mai atenți la piețele pe care doresc să exporte și caută noi căi de export. Advice&Consulting este o companie cu rețea internațională și am avut o discuție bună cu ei despre viitor, după ce au vizitat livezile experimentale și pepinierele, liniile de sortare, depozitele frigorifice.

Advice&Consulting este localizată în Italia și ușile noastre sunt întotdeauna deschise pentru clienții noștri, parteneri care doresc să vină și să aibă o privire de ansamblu asupra sectorului pomicol italian sau, de ce nu, să discute o strategie de export a produselor locale în Italia sau în Europa”, menționează Advice&Consulting.

Advice&Consulting, cu rețeaua sa internațională, sprijină fermierii în explorarea și stabilirea unor noi canale de export, asigurând o adaptare eficientă la cerințele și preferințele piețelor europene și globale.

Vezi și Dorina Tataru: Am instalat un sistem de protecție a livezilor. Advice&Consulting ne-a oferit mai multe avantaje.

Soluțiile Advice&Consulting includ:

advice&consulting
  • Material săditor pomicol de calitate superioară
  • Consultanță agronomică privind gestionarea livezilor
  • Instruiri și traininguri pentru îmbunătățirea calității fructelor
  • Proiectarea și instalarea sistemelor de suport și protecție performante în livezi
  • Soluții de protecție a pomilor, irigare și fertilizare
  • Soluții post-recoltă: sortare și păstrare.

Apropo, dacă veți participa la MACFRUT Rimini 2024, veți avea ocazia să interacționați direct cu experții Advice&Consulting. Detalii pe acest link.

Advice&Consulting
Advice&Consultinghttp://www.advice-consulting.it
Advice&Consulting este un punct de referință în sectorul horticulturii intensive moderne pentru companiile care doresc să obțină o creștere calitativă și cantitativă echivalentă „Made in Italy”.

Citește și ›

Advertoriale